Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив -  Костадин Димитров

...
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив -  Костадин Димитров
Коментари Харесай

Балотаж Костадин Димитров - Ивайло Старибратов сочи анкетата на TrafficNews

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив -  Костадин Димитров води безапелационно в предизборната конкуренция. В последния ден от предизборната акция той събира 30.42% от гласовете на читателите, дали своят вот в анкетата на TrafficNews . Тя е дейна от началото на предизборната акция и до този миг са дали своят вот близо 13 000 души. 
Прочетете още
На второ място, с 15,12 % е претендентът на Продължаваме промяната - Демократична България проф. Ивайло Старибратов. С извънредно близки резултати, които са в границите на статистическата неточност са претендентите на " Браво, Пловдив " - Савина Петкова, Славчо Атанасов /Съединени за Пловдив/ и Ангел Георгиев /Възраждане/. 

Кандидатът на Има Такъв Народ /ИТН/ Станислав Балабанов събира 4,2 % от гласовете на интервюираните, а индивидът на Българска социалистическа партия арх. Костадин Палазов - 2,13%. Почти толкоз е поддръжката е и за някогашният зам. кмет по превоза Тодор Чонов. Яни Иванов от Български възход  и Руси Чернев от Партия Консервативна България имат малко под 2%. 

Анкетата на уеб страницата, както и социологическите изследвания на другите организации, демонстрират, че никой от претендентите няма да получи половината плюс един гласове на пловдивчани, с цел да завоюва изборите от първия тур. Победителят в кметската конкуренция ще бъде явен след седмица, когато ще се организира балотажа. 

 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР